Γλώσσα
 Ελληνικά  English
Νόμισμα
£ $

Όροι Χρήσης

 1. Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, στον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε στην παραγγελία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί.
 2. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ (με ειδικές τιμές στην εταιρεία μας) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα  έξοδα αποστολής θα σας γνωστοποιηθούν κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 
 3. Η παραγγελία αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα που έγινε η επιβεβαίωσή της με αντικαταβολή (εκτός αν πληρώθηκε μέσω PAYPAL).
 4. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η παραγγελία του να αποσταλεί μέσω ΕΛΤΑ Express, άλλου Courier, ΚΤΕΛ, ή μεταφορικής εταιρίας, θα πρέπει να το δηλώσει στο πεδίο «Σχόλια παραγγελίας»  της ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν και πάλι τον πελάτη. 
 5. Οι πελάτες εξωτερικού πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο της παραγγελίας τους και τα έξοδα αποστολής της μόνο μέσω PAYPAL. Η παραγγελία  θα αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα πού θά λάβουμε την σχετική ειδοποίηση απο την PAYPAL.
 6. Επιστροφές ειδών γίνονται δεκτές μόνο εάν τα είδη αυτά είναι για κάποιο λόγο ελαττωματικά. Ο πελάτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο είδος πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως, εντός τριών ημερών από την ημέρα που έλαβε την παραγγελία του. 
 7. Η επιχείρησή μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ζημίες που προκλήθηκαν στα αποστελλόμενα είδη από αμέλεια του μεταφορέα. 
 8. Επιστροφή ειδών γίνεται δεκτή μόνο συνοδεία των σχετικών παραστατικών τους.
 9. Τα είδη που έχουν δική τους ειδική συσκευασία, γίνονται δεκτά προς επιστροφή μόνον εφ’ όσον ευρίσκονται μέσα στη συσκευασία, και αυτή δεν έχει υποστεί καμιά φθορά.
 10. Η επιχείρησή μας δεσμεύεται για την αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικού είδους από άλλο άρτιο όμοιό του, ή άλλα είδη της ίδιας αξίας.  Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. 
 11. Βιβλία δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή, εκτός από περιπτώσεις κακέκτυπων.
 12. Η παραγγελία ειδών μέσω της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την κατανόηση και αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.
Βιβλιοπωλείο «ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ» © 2012